30.4.22.

Грујичић:Нисмо напустили СНСД

 САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


Поводом нетачних и искривљених информација објављених у појединим медијима а тичу се изјава Радомира Павловића овим путем демантујемо исте да су Младен Грујичић,Милош Миловановић,Драгиша Грујичић и Бојан Јосиповић напустили СНСД ,што представља ноторну лаж од стране Радомира Павловића за кога сматрамо да је приватизовао ову странку и овим и другим потезима свакодневно је и уништава.

Није тачно да су ови људи напустили СНСД ,али је тачно да смо напустили састанак нелегално изабраног СНСД.

На сједницу СНСД смо дошли на позив Зорана Стевановића као госта и са намјером да изнесемо проблеме са којима се сусрећемо у Сребреници,а и да се чује наша страна поткријепљена аргументима.

Након изнесених дискусија смо напустили састанак и опет наводимо да нико од нас није напустио СНСД, већ овај састанак општинског одбора СНСД у чијем раду не желимо да учествујемо.

Не желимо да нам предсједник партије буде неко ко на позиције поставља неспособне послушнике који из установе у установу праве нове криминалне радње,за које постоје основане сумње, па и сам предсједник партије у Сребреници, брукајући институције Републике Српске без икаквих постигнутих резултата осим нелегално потрошених средстава.

Фиктивно запошљавање,фиктивне фактуре без правног основа,нелегално трошење горива,и остало.

Одговорност Павловића је и у катастрофалним изборним резултатима за савјете Мјесних заједница,и никада нисмо имали састанак на ту тему.

Битно је да се појединци крију иза партије да прикрију свој криминал и не сумњамо да ће се све учинити да се грчевито остане на овој позицији.

Нама шта преостаје као члановима СНСД и функционерима је да очекујемо од Предсједника Милорада Додика,кога сви подржавамо, да одлучи на коју ће страну СНСД у Сребреници да иде,односно дали ће подржати ову политику постављања послушника који  урушавају странку у Сребреници,или ће се нешто мијењати ,јер ми смо одлучили да као одговорни чланови, који живе са својим породицама у Сребреницине,не желимо да нас представља Радомир Павловић.

Поштоваћемо став врха странке шта год донесе и очекујемо да наше проблеме, у интересу подизања рејтинга СНСД у Сребреници,саслуша и сам Предсједник Додик јер вријеме је у Сребреници за корјените промјене.


Младен Грујичић

Милош Миловановић

Драгиша Грујичић

Бојан Јосиповић