Популарни постови

5.8.20.

Саша Илић:Кандидоваћу се због бахатости начелника Драгосављевића





Начелник општине Србац Млађан Драгосављевић на прошлим изборима освојио је 6.768 гласова, готово дупло више од Ранка Недића.

Одлуком СНСД поново ће бити кандидат и са друге стране ће имати заједничког кандидата СДСа и ПДПа Небојшу Ракића, који је на одборничкој листи ПДП 2016.године освојио 18.мјесто са свега 116.гласова .

Цијенећи само ове показатеље, Драгослављевић може да прије избора прослави побједу .Када се узму друга мјерила Млађан Драгослављевић је један од најлошијих начелника у Републици Српској.

„Он је као начелник дозволио да му се распадне општина, партија, да га напуштају први сарадници , кумови , комшије.Гласали смо за њега јер смо мислили да је поштен и добар човјек а сада на крају мандата можемо да кажемо да није ништа урадио за Србац , осим што нас је кредитно задужио“-кажу становници овога лијепог градића.

Драгосављевићу се замјера што за вријеме мандата није довео ниједну фабрику, млади одлазе а он се претворио у послушника Мирка Којића.

„За вријеме манадата успио је да запосли ћерку у Фонд ПИО и супругу у Завод за запошљавање тако да из прве руке има податке колико је младих на бироу а колико је људи пензионисано или одјављено са осигурања“-тврде огорчени становници Српца

У овој општини тврде да је и Небојша Ракић само Драгосављевићево кукавичије јаје, јер постоји страх да се за начелничку позицију не кандидује Саша Илић , сада кадар ДНС-а а некада први омладинац СНСД у том граду .

Илић је на прошлим изборима освојио 1801 глас и за врло кратко вријеме је стабилизовао распуштени одбор ДНСа.

Илић каже да још није донио такву одлуку али да се данас увјерио да су кандидати ДНС-а под огромним притиском ,

„Цијели дан имам позива наших људи који тврде да су изложени страшним пријетњама због предаје кандидатске листе. Сви документи наших чланова , се обавезно копирају а потом слиједи притисак градских функционера и инспекција“-каже Илић

Ако ме ишта натјера да одмјерим снаге са Драгосављевићем то ће бити та бахатост-каже он.

Илић и ДНС Србац , у више наврата су добили подршку Ненада Нешића и руководства ДНСа.