Популарни постови

17.5.20.

Šta se dešava u Srpcu?



Saša Ilić, i po svemu sudeći i njegov otac Neđo, neće se naći na izbornoj listi SNSD u opštini Srbac. U dogovoru sa rukovodstvom DNSa, Saša Ilić će predvoditi Inicijativni odbor nove organizacije te stranke.
„DNS nije zadovoljan sa radom opštinskog odbora u toj opštini pa smo odlučili da prestrojimo snage i da u Srpcu damo šansu mladim kadrovima koji su perspektiva razvoja grada pod Motajicom“-saznaje Gazeta od izvora iz vrha te stranke
Napominju, da ta stranka neće ulaziti u probleme u SNSD, jer ima dovoljno i svojih u lokalnom odboru koji će prvog dana naredne sedmice, najvjerovatnije  biti raspušten-kaže on.
Saznajemo da je pored Ilića u Inicijativnom odboru za novu opštinsku organizaciju DNSa i Nataša Kusić-Savić, Siniša Jejinić,Tanja Radomir, Mladen Dragosav, Slađana Suvajac, Slađana Mitraković … i još desetak mladih političara iz te opštine .U Inicijativnom odboru je i većina odbornika iz DNSa , koji se ne slažu sa dosadašnjom politikom koju je vodio predsjednik odbora Dragan Jokić.
U DNSu tvrde da odluka o reorganizaciji odbora u Srpcu nije donesena preko noći, te da će nakon ukidanja vanrednog stanja analizirati radi i ostalih odbora u Republici Srpskoj.
Saznajemo da su planirani i novi odbori u Mlićima, Vlasenici i Gacku. 
sarenac@gazeta.ba