Популарни постови

11.2.23.

Уједињена манипулација и таргетирање

  


 

Посланички клуб Уједињене Српске у коме су функционери сви осим Милана Трнинића, могао би од наредне седмице дјеловати полуопозиционо.(то је оно да гласају само ако је у питању интерес народа) Предсједник Народне скупштине Ненад Стевандић који је прије тога желио да буде министар унутрашњих дела, осмислио је начин како да Наталија Тривић постане директор Аеродрома Републике Српске, а да то изгледа као да су сви у Уједињени за преиспитивање коалиције  „са Нешићем, Селаком и Бањцем“.

Лавину је покренуо на локалу Невен Станић, истакнути члан УС. Тај замјеник директора РУГИП-а који је на посао дошао само да инсталира себе и секретарицу, а у ствари се бави рекетирањем за урбанистичке планове по граду( ...пролази сигурно само твој, а на крају прође свих шест...), до задње капи крви ће бранити директора Миладина Радовића. Он је у Поштама надзор, а Миладин је извођач радова.

„Ако буде смијењен Миладин Радовић и ја одлазим у опозицију“-завапио је Милан Петковић који је прије тога гласао за Савјет министара у коме је Ненад Нешић тако да и та више не пије воде.

Познато је да Ненад Стевандић и не хода без ротације па је жестина јуноша из његове странке чиста манипулација да би секта остала на окупу и да се умире незадовољни чланови попут Синише Илића који је већ виђен у НПС-у. Костадин Васић је готово у трансу јер је за Институт за јавно здравство купио пословне просторије у Зворнику, које опет мора адаптирати јер су прилично поплављене, тако да од напуштања коалиције, нема ама баш ништа.


Лукави Стевандић је и Петру Ђокићу, предсједнику СП рекао да СНСД планира да га због Братунца избаци из коалиције како би се терет пребацио на њега, а да он коначно постави Наталију Тривић на мјесто које гласовима није заслужила. Лукавијем Ђокићу више не смета нико, осим Вукановића па је наложио да се ископа све што може  како би се „анулирао Братунац и Срђан али и Петко Ранкић“, а Стевандићу је поручио да је он чуо да њега нема у даљим комбинацијама.

Доста за данас....