Популарни постови

31.1.20.

Drug Pišta


Šta se i radi


Drug Pišta, kako od milja sada zovu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića, danas će članovima Predsjedništva, Izvršnog odbora, medija tima, užeg internet tima, mladima koji su prošli obuku za javni nastup i drugim nosiocima politika stranke u javnosti, predstaviti strukturu, aktivnosti, odgovornosti, koordinaciju i plan medijske internet kampanje u naredna tri mjeseca.
Prvi čas upravo počinje.
Kako bi dali svoj doprinos prvom času ,predlažemo da učesnici obuke prvo na svojim telefonima pronađu mrežu.
 Šifru za Wi-Fi odrediće Mićo Mićić jer se najbolje razumije u infrastrukturu. Među brojnim šiframa koje mu se vrzmaju u glavi , ipak se odlučuje za onu koja mu omogućava najstabilniju vezu:hotelsan2020.
Većina prisutnih je konektovana osim Mirka Šarovića,Vukote Govedarice i Mladena Bosića .Njima su ponuđene šifre;hotelsan2019 ili hotelsan2018.
Kompromis nudi Cicko Bjelica i predlaže da se svi prikače na šifru ;kafanajeinstitucija .
Veza pršti !
Drugarica Marina , sada preuzima komadu.
Svi na svojim uređajima ukucajte: youtube
Ovo važi i za Darka Babalja, mada on nije svrstan u funkcionere koji istupaju u javnosti.
Marina, oštro komanduje da se prisutni ne smiju i da u prazno polje ukucaju :Pišta komunista.

U kratkom filmu , trajanja gotovo sedam minuta predstavljen, je dosadašnji rad predsjednika Mirka Šarovića a dijelovi obuhvataju njegove i ranije radove .
Mala digresija današnjeg sastanka sa likovima iz filma „Sex-partijski neprijatelj br.1“ oslikava trenutnu situaciju u najvećoj opozicionoj partiji.
Časni i pošteni članovi , ako ne žele da budu dio tima, trpe najstrašnije diskvalifikacije. Statut je u rukama druga Pište i njegovo tumačenje, liči na Kancelariju visokog predstavnika , a sve sa ciljem da bi de diskvalifikovali oni koji ne misle kao on.
Naredio je drug Mirko Šarović , da se u izbornoj jedinici 8 , za predsjednicu Aktiva žena izaberu drugarice Hadži Bosiljka Dunjić i „prelepa,pametna i divna osoba“, Maja Dragojević. Dobro , bilo je tu i lažnjaka iz Han Pijeska , ali instrukcija nije poslušana i sada je Pišta ljut.

O tome ćemo na narednim sastancima.(Nastaviće se)
Z. Šarenac
sarenac@gazeta.ba