Популарни постови

3.2.20.

HAOS U SDS KONKUBINATU VOL.2



Šta se i radi


Čas drugi
Svi koji su prošli osnovnu obuku „lajkovanja „,praktičnu primjenu imali su odmah nakon izjave predsjednika stranke.
“Neću nikad sa SNSD“ –zagrmio je podignutom obrvom Mirko Šarović.
Sto lajkova .
„Tražim posebnu sjednicu Narodne skupštine „-namračeno je izgovorio lider.
102 lajka
Objave moraju biti podijeljene u viber i fb grupe i komentari se važe samo ako se lijepo govori o predsjedniku stranke.
Nakon lijepih riječi u grupi je zadužen uvijek administrator koji će na prvom radnom sastanku pohvaliti angažovanje .To je ulaznica za novi level na kojem je moguće vidjeti, pa čak i pipnuti, najprije šefove, a poslije filtera i glavnog.
Mladići i djevojke regrutovani na raznoraznim akademijama nikada se nisu zapitali, ko su ti ljudi kojima je dozvoljeno da daju preporuku za dalje napredovanje.
To su kadrovi koji su u SDS stigli nepotizmom. Da, onim istim nepotizmom koji je 2015. godine bio premet rasprave pa i zaključaka  na sjednici Glavnog odbora stranke .
„članovi uže porodice funkcionera, ne mogu biti birani niti imenovani,odnosno zapošljavani u institucijama“-pisalo je i na tarabi.
Stojanka Šarović , supruga lidera sa velikim JA, u vrijeme ministrovanja njenog muža zaposlena je na mjesto revizora u Centralnoj banci BiH. Prva ruka Mirka Šarovića u Bijeljini, nekadašnji poslanik Nenad Lalić, sina je laganim pokretom olovke postavio za ambasadora BiH u Kanadi.Supruga Igora Golijanin, nekadašnji šef kabineta bota u SDS-u Dragana Mektića uhljebljena je je jednoj pristojnoj agenciji na nivou BiH, Predrag Kovač, direktor RAK-a rođak je supruge Vukote Govedarice, i kada se njima pridodaju Sandre,Maje, Gordane, Bose, sve funkcije se nalaze u rukama familije.
Ovaj dio časa je bio posvećen mladićima i djevojkama koji razrađuju program da bi ga predstavili prilikom izbora predsjednika Aktiva mladih.
Nemojte sutra da kažete da niste bili upoznati da je izbor završen i prije nego što je i počeo.
Gotovo identična priča je sa malo starijom ženskom populacijom, i njima posvećujem ovaj dio časa.
Sve članice Aktiva žena saglasne su da kodeks oblačenja u stranci ne postoji. Neke od njih tvrde da ga je ukinuo još onomad Vukota Govedarica, kako bi prestale da pričaju da nije sam bio u autu kada je razbio službeno vozilo NS RS. Od tada, nema pisanih tragova da je toga bilo i ranije, grupa naprednih aktivistkinja može da radi šta god hoće. Lideri, potaknuti prirodnim nagonom za lijepim društvom, dozvolili su svojim ljubimicama da šikaniraju „zabrađene“ i da čak sa podsmijehom, komentarišu njihovo oblačenje, šminku i držanje u društvu kada su prisutni ONI. Primjer magije je osjetio i sam Mirko Šarović zaboravljajući da je Aranđelovdan  i ove godine pao 21. Novembra. 
To će na svojoj koži najprije iskusiti Vesna Adamović-dosadašnja predsjednica Aktiva žena u Banjaluci. Želi ona novi mandat, ali je ispred nje nekoliko nepremostivih prepreka. Maja Dragojević je volja predsjednika sa velikim JA i kako reče Rođa Raičević , „U tebe sam zaljubljen“

 Vesna je ne posljednjim stranačkim izborima, glasala za Milana Milićevića i to Šarović vodi kao smrtni grijeh.
Da je sve dirigovano potvrđ
uje i podatak o broju delegata iz Doboja na osnovu rezultata iz 2018. godine. Odbor SDS-a u Doboju sada praktično ne postoji ali zato postoji mašinerija koja će dati svoj glas na osnovu instrukcija predsjednika,  a to je opet ljubitelj pjesme Rođe Raičevića.
Šta se ono dešava u SP i DNS-u ?
Z.Šarenac