Популарни постови

9.2.20.

Šućur demantuje Đokića (video)



Šta se i radi

Ko je angažovao Šućura ?


Lider SP RS, Petar Đokić , u dva plaćena televizijska nastupa, više puta je komentarisao događaje na sjednici Glavnog odbora stranke u Doboju. U oba slučaja kao glavnog nasilnika apostrofirao je Srđana Šućura , koji je kako je rekao „razvalio vrata hotela u prostoriji u kojoj je sjedio Glavni odbor….
Srđan Šućur demantuje Đokićeve navode i tvrdi u video izjavi da je ga je upravo Đokić angažovao da brine o njegovoj bezbjednosti kao i o njegovoj nevjenčanoj supruzi i sinu.

Šućur kao dokaz potkrepljuje i po poruku koju mu je kako kaže poslao lično Petar Đokić.  

Gostujući u emisiji „Puls“, Petar Đokić je Srđana Šućura pomenuo u suprotnom kontekstu , što se može vidjeti na snimku emisije u 48:18 do 
49:19.
Odgovarajući na pitanje Đokić kaže:
Dakle, oni su pokušali spriječiti sjednicu Glavnog odbora. Željeli su da dobiju još par dana da bi pravili neku dramu, dramaturgiju stvarali, da unesu razdor u partiju, da pokolebaju ljude, da naprosto spriječe organe koji su željeli da donesu odluke koje su donijeli . Zato su poslali grupu ljudi , bilo je tu i čuvara iz zatvora sa Tunjica, koji nisu ni članovi naše partije , bilo je tu i lica koja su dva dana poslije toga , nekakav Srđan Šućur, on je dva dana poslije toga u policijskoj akciji uhapšen za teška krivična djela, a bio je, eno imao ga na snimku i fotografijama , bio je u Doboju , jedan od onih koji je razvalio ili bio je u grupi onih koji su razvalili vrata u prostoriji u kojoj je sjedio Glavni odbor , koji su polomili tamo, oštetili hotel u Doboju. Tu se našla jedna grupa ljudi, vrlo čudnih koje ja prvi put u životu vidim i za koje ne vjerujem da mogu biti članovi partije, nikada se nismo borili za takvo članstvo..
Igra se nastavlja….

Z.Šarenac