Популарни постови

1.2.20.

HAOS U SDS KONKUBINATU


Šta se i radi





„Do danas je bila javna tajna. Sad više nije ni to „-napisao je uzdah jedan mladi kadar SDS-a , kada je shvatio da je utakmica za izbor predsjednika Aktiva mladih, završena prije nego je i održana izborna skupština , planirana za 15. februar u Banjaluci.
 Izbornu trku pored mlađanog Aleksandra Bogosavca , izgubio je i Bojan Babić, kome je poručeno da odustane od kandidature u korist Sandre Janković-zvijezde Političke akademije Dragana Ćuzulana .

Sandra se na časovima toliko trudila da je na vrijeme zapazio i tadašnji predsjednik Vukota Govedarica .Nakon nekoliko dodatnih časova i on se saglasio sa Ćuzulanom da je budućnost stranke  upravo ona.
 Istina, Ćuzulan se bolje upoznao i sa mamom Željkom tako da je to njihov zajednički interes da dijete brže napreduje.

Ma koliko ova priča bila morbidna ,ona služi da se klasičnim makroima već jednom stane u kraj i javnosti skrene pažnja, šta se dešava u najvećoj opozicionoj stranci u Republici Srpskoj.
Prije nego što se u SDS-u izabere predsjednik Aktiva mladih , 8. februara u Bijeljini je zakazan izbor predsjednice Aktiva žena .
Kada je skontao da je Ćuzulana i Govedaricu krenula karta, stvari u svoje ruke je preuzeo predsjednik Mirko Šarović.
 Igrač u rukavicama, stari lisac, zamislio je da je izbor prve žene u SDSu u stvari izbor za Miss, pa je u Izbornoj jedinici 8, naredio da glasačka mašinerija izabere Bosiljku Dunjić a sve sa ciljem da bi za Miss SDS-a,  prošla Maja Dragojević.
Ona je osoba za koju je samo on zadužen i zajedno sa Sandrom , činila bi okosnicu u izbornoj godini .
Mirko, Vukota i Dragan na jednoj a na drugoj strani Maja, Sandra i Željka.
To je to .To je SDS.
Vrh stranke i Aktivi konkubinata.
Za razliku od drugih stranaka u SDS-u je „moralna obnova „ krenula sa Romanije .
Prvo je Šarovićevu naredbu prekršio Aktiv žena iz izborne jedinice 8, pa je umjesto Bosiljke Dunjić na mjesto predsjednice izabrana Mladenka Pandurević. Ona je favorit i da u finalnom izboru skine nedodirljivu Maju Dragojević.

“Revolucionarke „, nisu planirale da stanu na tome otvoreno poručujući da imaju kandidata i za potpredsjednicu , a da to ni u kom slučaju nije Maja Dragojević.
Klasično ponižavanje inteligencije svojih članova , osmišljeno na osovini Ćuzulan-Govedarica-Salatić uz sadejstvo i „milion pregleda objava „ Nebojše Vukanovića, SDS se pretvorio u malu stranku,velikih lidera i još većih sujeta .
Jučerašnja obuka o emotikonu, skraćenicama i stikerima,organizovana u Istočnom Sarajevu , pokušaj je pravljenja botovske organizacije.
Suština je da kada se objavi izjava predsjednika stranke , svi ostali moraju udariti lajk a većina se potom uključuje u komentarisanje i širenje objave dalje. Obuku su ignorisali Mladen Bosić i Miladin Stanić dok se nije pojavio ni  Dragan Mektić , koji je , sudeći po dosadašnjim objavama , već bot  sam sebi. 
Polaznici u prvim redovima bili su i Milovan Bjelica i Mićo Mićić. Prizivajući pomoć od Boga, pitali su se kada se tačno desio prelaz da nekadašnji pokret a sada stranka , postane interesno preduzeće.
 Mimo naroda i preko interneta, baš kako učiteljica Marina kaže.
(Nastaviće se)   
Z.Šarenac